Spelen op uitvaarten en voor ernstig zieken

Ik heb zelf ernstig verlies meegemaakt en weet hoe helend en troostend het kan zijn om muziek te horen in heel pijnlijke omstandigheden. Als ik bij u kom of kom spelen op een uitvaart zal ik mij afstemmen op wat wenselijk is en in overleg muziek spelen die past bij de gelegenheid. Ik speel daarbij viola da gamba, al dan niet met ondersteuning van een versterker en een achtergrond-geluidspoor. Improviseren doe ik erg graag en daarin kan het afstemmen optimaal plaatsvinden.

U bent meer dan welkom om een afspraak te maken: jan@extratemporal.eu of 06-19198957

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: