Coaching en mentoring voor kunstenaars

Kunstenaars hebben een speciale missie en volgen een -meestal- eigen weg. De maatschappelijke functie van kunstenaars is onder druk komen staan en voor velen betekent dat een groeiende vraag naar het vinden van oplossingen in de eigen carrière, in de bedrijfsvoering en ultimo natuurlijk in de aard van het eigen kunstenaarschap.

Mét deze vragen gaat de kunstenaar (en podiumkunstenaar) ook nog eens de innerlijke ontwikkelingsweg, die vaak als belangrijker wordt ervaren dan de weg naar publiek, overheden, opdrachtgevers en media. Leren een balans te vinden tussen deze twee lijkt in toenemende mate een cruciale uitdaging te zijn geworden.

Als musicus, componist en coach/supervisor ben ik in staat om samen met jou aan deze balans te gaan werken, en te leren verstaan hoe deze verband houdt met jouw levensloop (coaching). Als je tot de ontdekking komt dat je het nodig hebt om iemand gedurende een bepaalde tijd met je mee te kijken in je ontwikkeling en je leerproces te helpen overzien dan kun je me vragen een tijdje je mentor te zijn. Dat kan speciaal nuttig zijn voor beginnende kunstenaars en kunstenaars die voor een carrière-swing staan (bijvoorbeeld een danser die stopt en die een nieuw pad op wil gaan).

Je zult in mij een sterke, vaderlijke en humorvolle gesprekspartner vinden die enorm respect heeft voor wie je bent en die intens houdt van wie je kunt gaan worden.

Wees welkom voor en gratis proefsessie van 45 minuten, in Arnhem: bel 06-19198957 of mail: jan@extratemporal.eu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: